Wipstrik
0 / 1

Omgeving

EEN RIANT UITZICHT

Wipstrikpark wordt aan beide zijden begrensd door een markant appartementengebouw. Alleen al door de halfronde vorm is Havixholt een opvallend gebouw met een robuuste, bijna vooroorlogse uitstraling.

Achter de rood genuanceerde bakstenen muren gaan echter moderne en zeer comfortabele appartementen schuil met een prachtig uitzicht op de lommerrijke omgeving.

DE LIGGING

Een appartementencomplex in de omgeving Wipstrik met alle gemakken en voorzieningen van deze tijd.

 

Vlakbij het centrum van Zwolle, vlakbij een grote uitvalsweg, en vlakbij gevarieerde recreatiemogelijkheden zoals daar zijn de Wijthmenerplas, de golfbaan en de bossen rond Dalfsen.

Wie voor Havixholt kiest, kiest niet alleen voor een ruim en luxe appartement in een mooie omgeving, maar ook voor de nabijheid van allerlei voorzieningen die het leven prettig maken. Een avondje naar theater of bioscoop, een restaurantje pikken of gezellig shoppen in de binnenstad, een zondagse fietstocht door vrijwel ongerept landelijk gebied, vanuit uw nieuwe woning kan het allemaal.

TIJDLOZE ARCHITECTUUR

Maar ook als u thuis blijft is er veel te genieten. Van het zonnige terras bijvoorbeeld, met het geweldige uitzicht. Of van de elegante architectuur met zijn heldere lijnen, het robuuste metsel, de knusse loggia’s en de fraaie houten en aluminium kozijnen. De appartementen hebben een klassiek en bijna tijdloos gezicht, maar zijn tegelijkertijd uitstekend geïsoleerd, slim ingedeeld en op alle fronten met de beste materialen ingericht en afgewerkt. En daarin zijn het weer duidelijk woningen van onze tijd. Havixholt paart stijl en comfort, luxe aan gedegenheid, en een moderne sfeer aan een heerlijke omgeving. Was dat niet wat u zocht?

IMPRESSIE AANBOUW

AANBOD

Contact